A budai Aranyszarvas Bisztróban jártunk
sponsored links
Tegnap Budán az Aranyszarvas Bisztróban ebédeltünk. Úgy másfél éve jártunk már ott, és mind akkor, mind most maximális elégedettséggel távoztunk.
A déli nyitás után nem sokkal érkeztünk, ezért én a korai órának tudom be, hogy rajtunk kívül csak két asztalnál ültek vendégek. A rekkenõ hõségben hatalmas napernyõk alatt a teraszon foglaltunk helyet, a virágzó leanderek és a csinos szõlõtõkék között. Szerencsére volt egy kis légmozgás, így kellemesen telt az ottlétünk.
A kiszolgálás nagyon udvarias és mindenekelõtt gyors volt. A menüajánlat felettébb szimpatikusnak tûnt, és mint késõbb kiderült, a választásunk pompásnak is bizonyult. Egy igazi nyári, szezonális alapanyagok felhasználásával összeállított könnyed, de laktató ebédben volt részünk.
Elsõként egy ropogós héjú, még meleg, házi sütésû kenyér került az asztalra kapros vaj kíséretében. Hmm, de jó is volt! Azóta erõs késztetést érzek arra, hogy megtanuljak végre ilyen kenyeret is ...