A beosztásról

2012-05-02

sponsored links

Ezt a bejegyzést ötletadónak szánom háztartással még csak most ismerkedõ fiatalok részére. 

A hét végére csirkehúst vettem a Tescoban, méghozzá az akciós kínálatból válogattam. (Sajnos sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy biocsirkét vegyünk, sokkal inkább a megfizethetõség a cél.)
Vettem 4 egész csontos-bõrõs csirkemellet,  ami 2,6 kg volt  és 2.742,- Ft-ba került, és 8 egész csirkecombot farrésszel, ami 3,3 kg  volt és 1.797,- Ft volt az ára. Így összesen 4.539,- Ft-ot fizettem a hét végi "húskészletért". Aztán szépen kiporcióztam a húsokat. A csirkemelleket lebõröztem (a bõrt kidobtam, mert a koleszterinnel azért csínján kell bánni), kifiléztem,  lett 4 egész csirkemellcsontom, 8 fél filém, amit kétfelé osztottam, és 8 belsõ vékony húscsík a filékrõl. Mindent külön zacskóztam be, és a hûtõ 0 fokos rekeszében tároltam felhasználásig. A combokat is feldolgoztam, az alsó combokból és far-részekbõl lett egy adag, a felsõ ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/05/beosztasr...

sponsored links

Keres?s