A 2018-as év fagylaltja a bazsalikomos málna lett
sponsored links
A Bringatanya - Somogyi fagylaltmûhely cukrásza Somogyi Renáta készítette el. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által szervezett versenyt május 15-én tartották Szegeden a Virág Cukrászdában.
Negyven cukrász hetvenkét fagylaltját pontozta a szakmai- és közönségzsûri az ízvilág, az ízek harmóniája és a megjelenés alapján. Volt hagyományos, illetve különleges ízkombinációkkal készült fagylalt is, a versenyzõk próbálták lenyûgözni a zsûri tagjait és a közönséget is.
A Bringatanya cukrászának Somogyi Renátának több díjat is odaítélt a zsûri. A bazsalikomos málnája aranyérmes lett. Emellett a rebarbarás-epres philadelphiát bronzéremmel minõsítették, a gesztenye vörösboros áfonyával pedig Szeged város különdíját nyerte el. A fagylaltozó még a Kézmûves Fagylalt Nívódíjat is megkapta.
Somogyi Renáta a Gelato Festival hazai válogatóján is csodát kreált, és ezzel õ képviseli hazánkat a 2019-es firenzei Európa-bajnokságon.
Negyven cukrász hetvenkét fagylaltját pontozta a szakmai- és közönségzsûri az ízvilág, az ízek harmóniája és a megjelenés alapján. Volt hagyományos, illetve különleges ízkombinációkkal készült fagylalt is, a versenyzõk próbálták lenyûgözni a zsûri tagjait és a közönséget is.
A Bringatanya cukrászának Somogyi Renátának több díjat is odaítélt a zsûri. A bazsalikomos málnája aranyérmes lett. Emellett a rebarbarás-epres philadelphiát bronzéremmel minõsítették, a gesztenye vörösboros áfonyával pedig Szeged város különdíját nyerte el. A fagylaltozó még a Kézmûves Fagylalt Nívódíjat is megkapta.
Somogyi Renáta a Gelato Festival hazai válogatóján is csodát kreált, és ezzel õ képviseli hazánkat a 2019-es firenzei Európa-bajnokságon.