A 100 forintos története

2011-10-26

sponsored links


Valamikor volt pár fiatal, meg pár nem olyan fiatal, akik együtt végezték a munkájukat. Tisztességesen, többnyire nyugalomban, néha súrlódással, de összességében barátságos légkörben. Néha összejártak, néha vicceltek, néha sütöttek, és behozták. Olykor szalonnáztak együtt, vagy csak összeültek, és "nevetgéreztek". Néha felmosófával "hadakéroztak", olykor arra is volt példa, hogy egymásba szerettek.
Akkoriban az egyik kedves kolléga nyugdíjba ment, és a fiatal csapat titokban szervezte egy búcsúztatót. Az egyik srác rávette az érintettet, hogy elmenjen vele a "Tesco-ba". A dolog mûködött, még az sem volt gyanús, hogy a pizzázó pincéjébe leszaladnak pár percre. :)
A meglepetés jól sült el, ahogy mindenki leült, és megnyugodott, Aninéni kinyitotta a tenyerét, és ott volt benn a 100 Ft., amit a bevásárló kocsi miatt készített ki. Sosem felejtem el azt a keserédes mosolyt, ahogy meghatottan közölte, hogy õ valóban nem sejtett semmit, és milyen jól esett.
Akkor lefotóztam, és a képernyõvédõn ugrott elém a fotó, s juttatott eszembe ezernyi emléket. Azóta túl sok mindenki ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2011/10/100-for...

sponsored links

Keres?s