18. Mayer prémium szörpök - GasztroBlogok.hu

618. Mayer prémium szörpök

2018-01-27

sponsored links

A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfõzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószermentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfõzték maguknak. A családi vállalkozásként mûködõ szörpüzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Törekvésüket igazolja, hogy az I. Nemzeti Szörpversenyen a Mayer málna- és eperszörpök arany minõsítést szereztek, utóbbi a legjobb gyümölcsszörp díját is megkapta. Nemrég a Központ Bisztróban lekóstolhattam néhány italt, amelyben a márka termékeit is felhasználták. A szörpök értelemszerûen limonádéban mûködnek a legjobban, a feketeribizlis változat kakukkfûvel párosítva pl. egészen rendben van, érdemes kipróbálni.

mayer receptúra daiquiri limonádé vörös démon központ bisztró

Mayer szörpök


Folytats a blogon ... koktelblog.reblog.hu/618-mayer-premiu...

sponsored links

Keres?s