577. Gasztrotippek vénasszonyok nyarára
sponsored links
Az õsz beköszöntével nem kell lemondanunk a hangulatos kerti partikról és a grillezett finomságok illatáról. A vénasszonyok nyara tartogat még néhány szép, napfényes délutánt: búcsúztassuk a jó idõt egy utolsó szabadtéri gasztronómiai kalanddal. Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének szezonális tippjeivel különleges, õszi ízeket csempészhetünk az asztalra.
Grillgrouse koktél konzervdobozban: egy üres konzervdobozban 45 ml The Famous Grouse whiskyhez adjunk 20 ml limelevet, 20 ml narancslevet, 20 ml almalevet és 2 teáskanálnyi folyékony mályvacukrot. Díszítsük a lime kifordított héjával, rószaszirommal és fügével. Kínáljuk mályvacukorral a tetején, amit fogyasztás elõtt egy kis lánggal meg is pörkölhetünk.