76. Ananászkodás a Pi?ában - GasztroBlogok.hu

576. Ananászkodás a Pi?ában

2017-09-26

sponsored links

A budapesti Madách tér és közvetlen környéke mostanában jelentõsen megerõsödött a koktélbárok terén, aminek egyik jeles képviselõje a Pi?a. Magukat techtropical cocktail barként definiálják, ami nagyjából azt jelenti, hogy trópusi koktélbár, ahol ukulele helyett techno zene szól. A Pi?a ugyebár spanyolul ananászt jelent, innen jön az egyik legismertebb, de egyben az egyik legelcsépeltebb koktél, a Pi?a Colada neve is, ami egészen pontosan ?szûrt ananászt? jelent. Az ananász ugyan meghatározó szerepet játszik a ház dizájnjában, azonban a Pi?a annál sokkal progresszívebb koktélbár, hogy csak úgy a Pi?a Coladát locsolják egész este. Sõt, igazából a klasszikus verzió hiányzik is a koktéllapról, helyette azonban ott van a sokkal izgalmasabb Pi?a Perfectée tequilával, cachaçával, citromfûvel, vaníliával, lime-mal és persze ananászlével. A hely legnagyobb pozitívuma, hogy házi készítésû szirupokkal és friss gyümölcslevekkel dolgoznak, még saját tonikkal is tudnak szolgálni.

pina bar budapest receptúra pina perfectee tequila cachaca negroni scarlatto negroni corpse reviver no2 corralejo caicara bcn gin campari lillet rouge deaths door cointreau lillet blanc abszint

Techtropical Cocktail Bar. Így definiálja magát a Pi?a.


Folytats a blogon ... koktelblog.reblog.hu/576-ananaszkodas...

sponsored links

Keres?s