539. A cél, hogy életed legjobb koktélját készítsük el
sponsored links
A sztori igazi hollywoodi, a díszlet a budapesti körpanoráma, a fõszereplõ Anger Borbála bartender, aki bepakolt bõröndökkel és menõ állásajánlattal a zsebében indult volna Londonba. A 21 éves szakembert az utolsó esték egyikén keresték meg, hogy valósítsa meg a város legjobb koktélbárját a világ legjobb hoteljének tetõteraszán. A bõrdzsekis bármixerlány ennek a kihívásnak nem tudott ellenállni és itthon maradt. Forgószélként érkezett, felépített egy nyolcfõs csapatot, 150 tételes italkészletet, hogy felrázza és újraírja azt, amit Budapesten eddig koktélozásnak hívtak. A felkérés az Onyx, a Gerbeaud és az Émile márkák mögött álló Gerbeaud Gasztronómiától érkezett, akik pár hónappal ezelõtt vették át az irányítást az Aria Hotelben és a High Note SkyBarban, hogy koktélban is megvalósítsák mindazt, amit az ételek és desszertek terén már elértek.
A csapat