0. házassági évforduló és ebéd a Belgában - GasztroBlogok.hu

50. házassági évforduló és ebéd a Belgában

2011-08-13

sponsored links

  A múlt hétvégén kimenõt kaptak a családban a szakácsnõk, mert nagy eseményt ünnepeltünk. Anyósom és apósom 50. házassági évfordulóját. Ebédre jött össze a szûk család, hogy megüljük ezt a páratlan évfordulót. A helyszínválasztás nem volt véletlen, hiszen anyósom nagyon hosszú idõn keresztül dolgozott együtt Boros László Venesz-díjas mesterszakáccsal, akit mifelénk mindenki a tágabb értelemben vett környék legjobb szakácsaként tart számon. Aki személyesen ismeri tudja, hogy emberi vonatkozásban is páratlan egyéniség. Igencsak határozott, mégis halk szavú és szerény, inkább lenyûgözõ tudásával, mintsem önnön sztárolásával hívja fel magára a figyelmet. Különösen manapság ritka jelenség Õ.

A debreceni Belga étterem konyháját nyitás óta Boros László vezeti, így nem volt kétséges, hogy az ünnepi ebédet itt költjük el, ha már nem otthon.

Jómagam is közel 20 éve ismerem Lacit, abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az esküvõnkön is Laci fõzött. Mind Lacitól, mind anyósom többi kollégájától nászajándékba kaptuk, hogy a lagzinkon Debrecen legjobb szakácsai fõztek és legjobb pincérei szolgáltak fel. Felejthetetlen esküvõi vacsora volt, az biztos.

Most egy diszkrét ebéd keretében ünnepeltük meg az ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s