5 évesek lettünk...
sponsored links
2012 szeptember 22-én kezdõdött
És hogy miért a királyi többes?
Mert szorosan kötõdünk egymáshoz a "kicsikével"! :)))
Szinte hihetetlen...5 év eltelt azóta, hogy belevágtam!
az egész õrület...papíron, legalábbis. :)
És hogy miért a királyi többes?
Mert szorosan kötõdünk egymáshoz a "kicsikével"! :)))
Szinte hihetetlen...5 év eltelt azóta, hogy belevágtam!
Valami nagyon ünnepi receptet szerettem volna felrakni
de vagy idõm, vagy energiám nincs mostanában
nagyot lõni...viszont...
mivel elég jó történés fûzõdik a lent megosztott
recepthez, úgy döntöttem, hogy ez/ennyi lesz az ünnepis
bejegyzésem. :)
PÁROLT SAVANYÚKÁPOSZTA
És még mindig õszinte köszönettel
vagyok Mindnyájatok felé,
kik ezalatt az 5 év alatt nálam jártatok! :)
a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen
tud elõállítani, hanem hogyan tálalja föl
egymás után úgy, hogy az elköltött étel
valósággal kívánja az utána következõt,
s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen
jóllakott, akkor hoznak megint valamit,
amire azt kell mondani, hogy "de már ebbõl eszünk"!"
de vagy idõm, vagy energiám nincs mostanában
nagyot lõni...viszont...
mivel elég jó történés fûzõdik a lent megosztott
recepthez, úgy döntöttem, hogy ez/ennyi lesz az ünnepis
bejegyzésem. :)
PÁROLT SAVANYÚKÁPOSZTA
És még mindig õszinte köszönettel
vagyok Mindnyájatok felé,
kik ezalatt az 5 év alatt nálam jártatok! :)
Valamint...ahogy az egyik legkedvesebb Bloggertársném is írta
-mindannak ellenére, hogy mára már jóval többen olvasnak-,
a blog alapjában egy (online) családi szakácskönyv
(lenne és maradna :) fõként, hogy az idõközben Királylányból lett
Középiskolásunk egyre gyakrabban keres az anyja receptjei
között...és ez így jó...így a legjobb! :)))
"Nemcsak abban áll a magyar szakácsmûvészetnek-mindannak ellenére, hogy mára már jóval többen olvasnak-,
a blog alapjában egy (online) családi szakácskönyv
(lenne és maradna :) fõként, hogy az idõközben Királylányból lett
Középiskolásunk egyre gyakrabban keres az anyja receptjei
között...és ez így jó...így a legjobb! :)))
a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen
tud elõállítani, hanem hogyan tálalja föl
egymás után úgy, hogy az elköltött étel
valósággal kívánja az utána következõt,
s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen
jóllakott, akkor hoznak megint valamit,
amire azt kell mondani, hogy "de már ebbõl eszünk"!"
Jókai Mór