5 fogás, 7 bor, 9 fûszer
sponsored links
avagy Segal vacsora a Villa Bagatelle-ben, a Disznókõ szõlõbirtok aszúira hangolva.
Segal Viktor séf ezúttal a Disznókõ szõlõbirtok csodálatos aszúi mellé álmodott meg egy ünnepi menüt, melynek bármelyik fogása önmagában is megállja a helyét a karácsonyi asztalon. A világ minden tájáról származó fûszerek tökéletes párosítása a tokaji borok mellé rendkívüli kulináris élményt ígér.
A Disznókõ modern stílusú, nemes borait, melyekben egyensúlyt alkot a gyümölcs tisztasága, a tokaji szõlõfajtákra jellemzõ frissesség és a botritisz által megteremtett összehasonlíthatatlan aromagazdagság, Mészáros László birtokigazgató fogja bemutatni.
Az est borai:
Disznókõ késõi szüret ...