3 étel a Világbajnokságra
sponsored links
Kép forrása: www.hvg.hu (Europress fotó) |
Olcsó és finom kategóriába tartoznak ezek a könnyû lángos tésztába bugyolált kolbász szeletkék. Fokhagymás tejfölbe lehet akár tunkolni a kis aranybarna finomságokat. Feltuningolhatjuk a csomagocskát néhány karika zöldhagymával vagy éppen gombával is.
Nézzétek meg a linkre kattintva a receptet.
A nagyobbacska olajbogyókat akár falatkaként papírtölcsérekben szervírozhatjuk. Számtalan ötlettel dobhatjuk fel az alapreceptet. Például némi füstölt sajt mehet az alaptésztába, vagy éppen különleges fûszerezéssel bolondíthatjuk meg az apró zöld vagy fekete bogyókat.
A receptet itt találhatjátok meg.
A 2012-es EB sikerfalatkáit hozom nektek ötletként. A panzerotti pizzatésztából készült sült batyuk. Még Mimmától tanultam egy olasz kurzuson a hazai receptje alapján. Nem vall senki sem szégyent ezzel a fogással és éhes hassal sem távozik senki a meccs után. A tölteléknek csak a fantázia szab határt. Mindenképpen érdemes kipróbálni!
Ebben a bejegyzésben rátaláltok a pontos összetevõkre.
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!