3 saláta az egészségért
sponsored links
A fõ alapanyagok csicsóka, sárgarépa, alga. Három saláta, hogy ne akkor kelljen táplálék kiegészítõk után kapkodni, amikor már a szervezet betegséggel figyelmeztet bennünket a helytelen életmódunkra. Állapotunk mindennapos felülbírálásával és korrigálásával folyamatosan egyensúlyban tudjuk tartani szervezetünk állapotát. Egyszerûen a mindennapi étrendünkkel képesek vagyunk formálni, alakítani magunkat, aszerint, mire van szükségünk Így a lehetõ legtermészetesebb módon - amit szervezetünk egyben képes lesz beépíteni - az étellel rendszeresen bejutnak ezek a létfontosságú anyagok.
Mindezen "hasznos" tápanyagokat tartalmazó saláták egyben finomak, és általuk egy új világ tárul fel elõttünk, számos gasztronómiai élménnyel gazdagítva bennünket.
Csicsóka saláta
Hozzávalók
300 g csicsóka
20 szemi dió vagy kesudió durvára vágva ...