3. Pelikán Grill Kupa Boldog Kuktával
sponsored links
Varga Anikóval, vagyis az Olajbogyó blog szerzõjével ( http://
Bede Róberttel és Varga Anikóval a bemutatók elõtt. |
Sajnos nagyon sok minden nem úgy alakult, ahogyan elsõdlegesen megálmodtam, de egy kellemes és kötetlenebb fõzõcskézés vette kezdetét. Anikó nagyon jó társam volt ebben. Nagyokat kacagtunk és õ volt az aki kibillentett a pillanatnyi mélypontomról.
Miközben elõkészültünk javában zajlott a grill kupa. Kreativitásból nem volt hiány. Bárányborda, grillezett ananász, laposhal...A Gasztro-PAPArazzi és az Epermester közös csapata volt az én nagy kedvencem.
Mindent összegezvregérte a kedves bókokért és az elégedett arcokért fõzõcskézni. Ilyenkor mondom, hogy öröm másokat jóllakatni :-)
Nem minden valósult meg, de a recepteket megosztom Veletek:
Pikáns lime-os rizssaláta
20 dkg rizs
2 teáskanál só
1 nagy csokor friss petrezselyem
2 kicsi lime reszelt héja és leve
1 teáskanál fehérbors
1 teáskanál só
2 pohár natúr joghurt
Fürjtojásos saláta tökmagolajjal
20 dkg rukkola
10 ek. tökmagolaj
10 dkg koktélparadicsom
12 db fürjtojás
Füstölt sajtos húsgolyók gombával rozmaringnyárson (10 db ?nyárshoz?)
50 dkg darált hús (sertés)
15 dkg füstölt sajt
1 tk. só
4 ek. Worcestershire szósz
4 gerezd fokhagyma
1 tk. chilipor
10 db 20 cm hosszú rozmaringszál
20 db kicsi fehér csiperke gomba
Mustáros?oregánós húscsiga tekercsek (12db nyárshoz)
50 dkg sertéscomb
2 ek. oregánó
10 dkg mustár
2 tk. só
2 tk. õrölt fekete bors
Még több fotóval várlak benneteket a Boldog Kukta Facebook oldalán!
Szép estét kívánok Nektek!
Gasztroblog Boldog Kuktától
Csipetnyi vidéki virtus, derûvel fûszerezve!