- GasztroBlogok.hu

3

2011-10-07

sponsored links

Nahát, nahát.
Úgy egy hónapja néztem éppen, mikor is indítottam ezt a blogot, akkor megjegyeztem, hogy október 7, aztán persze, hogy kiment a fejembõl - de most, valami véletlen folytán hirtelen beugrott.
Három éve kezdtem itt, a blogspoton, azóta született cirka 950 bejegyzés, volt 746 824 egyéni látogatás. A mindenkori legnépszerûbb bejegyzésem a "Milyen legyen egy szülinapi buli", második a "Menza álom: gyümölcsmártás és pirított dara". 31500 kulcsszó alapján találtak rám a google-ból, a leggyakoribb találat a blog nevén, illetve az én nickemen kívül a sütõtök sütése, juhtúrós puliszka, kelt palacsinta, szilvalekváros süti kulcsszavak alapján jött, de volt olyan, aki így keresett:
- "gratulálok, ez csuda jó a dolog, fõleg így hogy az egész család részese volt";
- "ha hány a gyerek";
- "miért házasodik a ferfi? tán a mézeshetek";
- "betegség szimulálása gyerekeknek";
- "álmomban barátnõ elvette a fülbevalot,de visszavettem";
- "www.mit adhatok has meneses gyereknek"
- "vakbélgyulladás melyik részleghez tartozik?"
- "tûzriadó or tûzoltóparancsnok or tûzoltóõrs or tûzoltóverseny or tûzoltóvizsga or tûzoltótiszt or tûzoltóteszt or tûzoltóbúvár or slagolós or hamutipró or gyújtogató or tüzet or tûzoltólaktanya or égési or égésekor or égésben or tûzben or tüzet or tûzbõl or tûzoltóorvos or tûzoltáskor or erdõtûz or tûzvihar or tûzesõ or pernye or korom or lángol or lángoló or lángokban or mentés or szükségállapot or karácsonyfatûz"
- "történelem pávix kávéház"
- "tojásos nokedlit lehet enni terhesen?"
Szeretem ezeket mazsolázgatni néha, bár idõnként egészen meghökkentõ kulcsszavakra is bukkanok, ezekbõl most nem is idéznék, tekintettel arra, hogy fiatalkorú olvasóim is vannak. Azt szeretem látni, amikor jön valaki egy keresõszón keresztül, majd marad 1 óra 40  percig, és megnéz 20 oldalt - ez igen jólesik.
Ó igen, az olvasók: 105 országból érkezett találat, ebbõl 20 országból érkeznek napi szinten látogatók, a többibõl elvétve.
Az elmúlt három évben háromszor volt mély alkotói válságom, kétszer vettem komolyan fontolóra, hogy ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s