272: Tésztanapra: Paprikás nokedli
sponsored links
Nem ételkülönlegességet kínálok ma. Ez tulajdonképpen csak egy tejfölös pörköltalap vagy szaft a nokdeira, de ezzel együtt finom étel fõként tejfölös uborkasalátával.
A nokedli receptjét már régebben leírtam, és ez a mai is így készült. http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/2010/05/nokedli.html , így most csak a paprikás felétet írom le.
Paprikás szaft
Hozzávalók személyenként: 1 kiskanál olaj, 1 kisfej vöröshagyma, 2-3 húsos pirospaprika, 1 kiskanál piros paprikakrém, só, 1 evõkanál tejföl, kevés víz.
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát világosra pirítjuk az olajon, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott paprikát, megsózzuk. Addig dinszteljük, míg a paprika megpuhul. Ezután apránként kevés vízzel addig pároljuk, amíg a ...