71. Zöldségnapra: Padlizsánnal töltött sültpaprika paradicsommártással - GasztroBlogok.hu

271. Zöldségnapra: Padlizsánnal töltött sültpaprika paradicsommártással

2011-09-28

sponsored links


Még éppen kapható minden ehhez a finom zöldségételhez. 

Padlizsánnal töltött sültpaprika paradicsommártással

Hozzávalók fejenként 1 padlizsán, 2-3 paradicsompaprika, 1 gerezd fokhagyma, só bors, 1 evõkanál olaj, kevés reszelni való sajt, kevés rozmaring (kb. 5 cm-es ág), fél citrom.
Elkészítése: A padlizsánt megmossuk és apró kockákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk belezúzzuk a fokhagymát, és beledobjuk a rozmaringágat. Hozzákeverjük a padlizsánkockákat és állandó kevergetés közben megpároljuk. Szükség szerint apránként vizet adagolunk hozzá, sózzuk borsozzuk. Amikor a padlizsán már krémessé kezd válni. Levesszük a tûzrõl, kivesszük belõle a rozmaringágat, ízlés szerint pár csepp citrommal ízesítjük, majd a kimagozott paprikákba töltjük a ...

Folytats a blogon ... pszichowellness-konyha.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s