2017-ben is gondolok a téli napokra...
sponsored links
ezért folyamatosan, apránként igyekszem a polcokat töltögetni mert a házilag eltett lekvárnál , lecsónál nincs is jobb:)
Az elkészítés meggynél baracklekvárnál a hagyományos módon Dzsemfix v. Haas segédletével kevés citromlé és cukor hozzáadásával készült. A többi tervezett egyéb finomságokat belinkeltem fotók majd jönnek:-))/Paradicsomos szószoknál ebben az évben egyik esetben sem húztam le a paradicsom héját!/
Az elkészítés meggynél baracklekvárnál a hagyományos módon Dzsemfix v. Haas segédletével kevés citromlé és cukor hozzáadásával készült. A többi tervezett egyéb finomságokat belinkeltem fotók majd jönnek:-))/Paradicsomos szószoknál ebben az évben egyik esetben sem húztam le a paradicsom héját!/
Eddig készültbõl mutatóba :
sárgabaracklekvár
*
szilvalekvár /hagyományosan/
*
Mazsolás szilvalekvár
*
lecsó /hagyományosan/
*
*
szilvalekvár /hagyományosan/
*
Mazsolás szilvalekvár
*
lecsó /hagyományosan/
*
egyszerû paradicsomszósz kétféle ízesítéssel
*
Ketchup
*
paradicsomos tésztaszósz
*
fahéjas almadzsem
*
Téli napokra !!
*
Ketchup
*
paradicsomos tésztaszósz
*
fahéjas almadzsem
*
Téli napokra !!