76. Villányi New York Sour - GasztroBlogok.hu

176. Villányi New York Sour

2014-04-09

sponsored links

A souroknak, így a whisky sournak is számos változata létezik, az egyik legérdekesebb pedig kétségkívül a vörösborral készült változata. A New York Sour alappárlataként egy egyszerû Jim Beam Whitetot használtam, míg a bort egy 2011-es évjáratú Teleki Cabernet Franc testesítette meg. A nagy mennyiségû whiskey és a száraz bor miatt a New York Sour egy igen alkoholos, erõteljes ital, a könnyedebb, az édesebb ízvilágot kedvelõk számára egyáltalán nem ajánlott (sõt, még a keményvonalasok számára sem ördögtõl való kevesebb szesszel és több cukorsziruppal készíteni)!

Fotó: Koktél Blog


Folytats a blogon ... koktelblog.postr.hu/176-villanyi-new-...

sponsored links

Keres?s