69. Az ír whiskey hanyatlása és felemelkedése - GasztroBlogok.hu

169. Az ír whiskey hanyatlása és felemelkedése

2014-03-15

sponsored links

Annak ellenére, hogy a whisk(e)y szülõhazájának Írországot szokás tekinteni és a 18. század végén mintegy 2000 lepárlónak adott otthont, az 1900-as évek utolsó idõszakában már csak kettõ maradt belõlük. Ugyan manapság a világ legnépszerûbb ír whiskeyje, a Jameson kiváló eladási mutatókat produkál és jelenleg számos új desztilláló van a tervezés vagy az építés fázisában, azért nem árt tisztázni, hogy mégis mi vezetett anno az ír whiskey nagy hanyatlásához. Az Alcademics oldalán John Cashmann, a Kilbeggan márkanagykövete összegezte az okokat (a Koktél Blog pedig kiegészítette).

Fotó: totalbeverage.net


Folytats a blogon ... koktelblog.postr.hu/169-az-ir-whiskey...

sponsored links

Keres?s