15 perces ebéd
sponsored links
A mai ebéd nagyon gyorsan elkészíthetõ, költségtakarékos fogás. Csak ajánlani tudom :)
Az alapja egy gluténmentes tészta, azon pedig édes-savanyú csicseriborsó található.
Hozzávalók 5 fõre: Egy csomag (500 gr) gluténmentes fusili. 1 üveg édes-savanyú mártás, 1 doboz csicseriborsó konzerv, 3 kisebb fej hagyma, 1 kaliforniai paprika, olívaolaj, pici só, csili paprika.
Elkészítése: a tésztát forrásban lévõ sós vízben fõzzük ki. Közben hevítsünk olívaolajat egy serpenyõbe, süssük pár percig a szeletekre vágott hagymát és a csíkokra vágott paprikát. Nem kell sokáig, maradjanak roppanósak. Öntsük rá az édes-savanyú mártás és a csicseriborsót leve nélkül. Fûszerezhetjük csili paprikával is, ha szeretjük, de ez el is maradhat. Forraljuk össze. A tésztát szûrjük le, tálaljunk.:)
Az alapja egy gluténmentes tészta, azon pedig édes-savanyú csicseriborsó található.
Hozzávalók 5 fõre: Egy csomag (500 gr) gluténmentes fusili. 1 üveg édes-savanyú mártás, 1 doboz csicseriborsó konzerv, 3 kisebb fej hagyma, 1 kaliforniai paprika, olívaolaj, pici só, csili paprika.
Elkészítése: a tésztát forrásban lévõ sós vízben fõzzük ki. Közben hevítsünk olívaolajat egy serpenyõbe, süssük pár percig a szeletekre vágott hagymát és a csíkokra vágott paprikát. Nem kell sokáig, maradjanak roppanósak. Öntsük rá az édes-savanyú mártás és a csicseriborsót leve nélkül. Fûszerezhetjük csili paprikával is, ha szeretjük, de ez el is maradhat. Forraljuk össze. A tésztát szûrjük le, tálaljunk.:)