40. Gyümölcsnapra: Eper mogyorós almakrémmel - GasztroBlogok.hu

140. Gyümölcsnapra: Eper mogyorós almakrémmel

2011-05-20

sponsored links


Igen, ez már nemhogy hazai eper és szabadföldi, hanem itthoni! Nagyon örülök neki! Én ültettem, én gondoztam. Bár annyi még nincs, hogy jóllakásig ehessük, ezért kiegészítettem egy kis egyébbel. A mogyoró szintén itt termett a kertben, és az utolsó dekákat használtam fel a tavalyi termésbõl.

Hozzávalók: 2 dkg mogyoró, 20 ml víz, 1 dkg méz, 8 dkg alma, fél citrom leve, 10 dkg eper.
Elkészítése: A mogyorót a turmixgép aprítójával finomra õröljük, hozzáadjuk a vizet és a többi hozzávalót, majd krémes állagúra turmixoljuk. Az eperrel tálaljuk.

Kapcsolat

Sokszor gondoltam már rá, hogy ez a század a kapcsolat és az információ évszázada lesz. A lényeg persze az információ, csakhogy az információ csak akkor nyeri el küldetését, ha a megfelelõ kapcsolat nyomán képes a küldõtõl a címzetthez jutni. 

Mindez onnan jutott eszembe, hogy azon gondolkodtam, hogyan lehetséges az, hogy tudván tudjuk, hogy amikor a pszichés éhség késztetésére eszünk, az nem lesz jó nekünk, és ha úgy hozza a helyzet, mégis lenyeljük azokat a teljesen felesleges falatokat. Mintha valami kapcsolat hiányozna a fejünk és a...

Folytats a blogon ... pszichowellness-konyha.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s