000 Ft-ból egész nap - GasztroBlogok.hu

1000 Ft-ból egész nap

2011-11-09

sponsored links

Tegnap olvastam egy posztot Fûszeres Esztertõl, amin azóta is gondolkozom. Eszter négy bloggert kért fel, hogy írja le, mit enne ha csak 1000 Ft-ot költhetne ételre egy nap. Jó kérdés, látszik, már egy fél napja ezen jár az agyam. Nem azért, mert olyan alacsonynak tûnik számomra ez az összeg, sõt! Akárhogy számolom, nagyjából ennyi az, amibõl egy átlagos családnak meg kell oldani az étkezéseket.
Persze furkálja az oldalamat ez az összeg, és a megoldási lehetõségek. Nem szoktam pontosan számolni a kajapénzt, nem napi szintre van lebontva nálunk ez. De ha heti átlagot nézek, akkor biztosan nem lépjük túl a keretet. Havi átlagnál pedig még inkább biztos.
Hogy teljesen biztos legyek a dologban azt találtam ki, hogy a jövõ héten, tehát november 13 - 19 között pontos menüt vezetek, és próbálom az összegeket is pontosan nyilván tartani. A feladatot nehezíti, hogy erre a hétre egy névnap is esik nálunk, amikor ugye nem átlagosan fõzök, hanem az ünnepelt kívánsága szerint:) Meglátjuk, hogy sikerül-e a "kísérlet".

Azt találtam még ki, hogy akinek van kedve játszani, kísérletezni, az nyugodtan csatlakozzon hozzám. Mert ugye egy kísérlet eredménye lehet véletlen is.:)

Folytats a blogon ... zsannamanna.blogspot.com/2011/11/1000...

sponsored links

Keres?s