év és a Málnás-mangós torta - GasztroBlogok.hu

1 év és a Málnás-mangós torta

2011-10-12

sponsored links


Talán az elsõ év még minden esemény kapcsán megünneplésre kerül. Nem tervezek nagy feneket keríteni annak, hogy egy éve írom ezt a blogot, hiszen nem annyira sok idõ ez. Mégis magamban visszaszámolva sok...minden téren, hisz annyi minden történt a blog kapcsán meg amúgy az életünkben is.
Amikor elszántam magam, hogy blogot írok, már jó ideje olvasgattam a külföldi blogokat. Esküvõ kapcsán  korábban esküvõi blogot írtam, aztán ahogy az eltelt találtam egy újabb hobbit. Fõzni mindig is szerettem és enni is :) csak onnantól kezdve le is fotóztam a kajákat. Jött az az idõszak ami mai napig tart, hogy addig nem eszünk, amíg azt le nem fotóztam :))) Akkor még papírfecnik tömkelege pihent az asztalon és eldöntöttem azokat felváltja egy virtuális tér. Hadd mondjam el, hogy azóta még több papírfecni van szétszórva a lakásban :)))
Aztán a blogírással jött egyéb is: sok virtuális és nem virtuális ismerõs, barát, akik úgyszintén imádnak fõzni. És jött sok olvasó is, ismeretlenek, amit nem is reméltem korábban. Azt hittem édesanyámon kívül igen kevés ember lesz érdekelt abban, hogy ...

Folytats a blogon ... www.colorsinthekitchen.com/2011/10/1-...

sponsored links

Keres?s