ÉVES LETTEM ! - GasztroBlogok.hu

1 ÉVES LETTEM !

2011-08-30

sponsored links


Az idõ múlásával, az ember úgy van, a születésnappal, hogy nem örül neki...ez a szülinap most mégis más,  de nagyon, mert nagy örömöm volt benne, sok tapasztalatot szereztem, ezért  észrevétlenül telt el. 
  Egy éve írom a blogot, 191 bejegyzéssel, ami nem sok, de szerintem annyira kevés sem. Nagyon hálás vagyok,  elõször is azoknak, akik támogatnak és biztatnak, akik rendszeresen hozzászólnak a bejegyzéseimhez, akik rendszeres olvasóim, és azoknak, akik csak csendben figyelnek ! Õket csak bátorságra bíztatom, nyugodtan tehetnek itt megjegyzéseket, nem kell mást tenni, csak egy érvényes Google által mûködtetett,  fiókkal kell rendelkezni, oda bejelentkezni, és már írható az üzenet, de az "anonim" lehetõséget is lehet választani, csak írjatok! Ezt azért írom, mert sok visszajelzést kapok, hogy" írnék, de nem tudom, hogy kell" , hát így!
 Amikor megvettem az elsõ számítógépemet, (nem tegnap volt!) már akkor elõszeretettel bújtam a különféle, gasztronómiai csodákat. Késõbb felbátorodva, én is elkezdtem írni a blogomat, az volt az elsõdleges célom, hogy valóban megosszam a gasztronómiát kedvelõkkel, érdeklõdõkkel az általam készített, itthon kipróbált, bevált receptjeimet, és segítséget nyújtsak másoknak, mert az életünk legfontosabb tevékenységének tartom.
  Elég korán, kb 5-6 évesen, már elkezdtem érdeklõdni a fõzés iránt. Számtalan sok, fõzõcske ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2011/08/1-eve...

sponsored links

Keres?s