nap, 4 bemutató, 6 óra, 95 tortamániás, 600 km, 1000 új információ - GasztroBlogok.hu

1 nap, 4 bemutató, 6 óra, 95 tortamániás, 600 km, 1000 új információ

2011-08-08

sponsored links


....mindez Komáromban, a Torta dekor és cukor show apropóján!
Próbáltam tényszerû és frappáns címet kitalálni ehhez a bejegyzéshez. Nem volt egyszerû! :)
Jöjjön tehát a sztori Gabi-módra!
Kricky blogját talán azóta követem, amióta én is írogatom az enyémet. Valahogy úgy gondolom, hogy tortás-blogger körökben már mindenki ismeri Kricky nevét. Fõleg airbrush-sal fújt különleges formatortái, letisztul stílusa jellemzik munkáját. Egyelõre szintén hobbi tortás - bár már megszerezte a cukrász végzettséget. Már az egy éves blogszületésnapjára is nagyon szívesen mentem volna, de akkor még teljesen kezdõként nem hatalmasodott el rajtam annyira a tortamánia, hogy egy egész napra elutazzak pár óra tortabemutató kedvéért. Szépeket és egyedieket alkot, a blogját is szívesen kísérem figyelemmel - szépen motoszkál is bennem azóta, hogy én is akarok cukrászatot tanulni! Természetesen láttam és hallottam a komáromi bemutatóról, ám mivel szinte kezdetektõl fogva szó volt egy szegedi bemutatóról, így el sem gondolkodtam, hogy elmenjek Komáromba is! Bár valahol tudat alatt már elkezdtem kárpótolni magamat azzal, hogy kerestem Kricky-t, hogy közremûködjek a szegedi program szervezésében!
Már sokszor mondtam, hogy ez a tortaázós-blogolós téma sok új barátot és sok új inspirációt hozott, kicsit megkavarta az állóvizet - így nem is lehetett volna másképpen, végül kedves tortázós barátném, Mummy írt, hogy mi lenne, ha elmennénk mégis Komáromba? Szinte utolsó pillanatban, még sikerült kicsit átszervezni a hétvégét és így szabad volt a vasárnap!
No, térjünk a lényegre, hol is kezdjem? Jöjjön megint a jó öreg szisztéma, haladjunk kronológia szerint!
A bemutató napján már hajnali négykor felriadtam, hatalmas izgalommal vártam a rendezvényt! Még egy kevés alvás belefért, aztán valamivel 8 elõtt nyakunkba vettük az országot Andival (aki Mummy). Bár már találkoztunk, a közel három órás út alatt bõven volt mirõl beszélgetnünk! Némi kitérõ után könnyen megtaláltuk a bemutató helyszínét és újra komoly izgatottság lett rajtam úrrá, hogy hûûûûûha, tortabemutató!
Sajnos az elsõ pár percet lekéstük, pedig igazán kíváncsi lettem volna a ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/08/1-nap...

sponsored links

Keres?s