? üveges recept tikka masala
sponsored links
mert van az úgy, hogy az üvegbõl a legjobb…
most egy új receptes dolog következik, ami kicsit sem az egészséges táplálkozásról szól, sokkal inkább a gyors és ehetõ dobozolt, zacskózott, üvegbe töltött, elõre elkészített porokról, szószokról, krémekrõl. mert valljuk be, van az úgy, hogy se idõ, se kedv nincs ahhoz, hogy egy amúgy is hosszú nap után órákig bolyongjunk a közértben, mivel a piac már úgyis bezárt, a hûtõ meg üres, viszont ennénk valami meleget.
szóval, aki hõs és mindig frisset és finomat készít, most csukja le az oldalt.
mert van az úgy, hogy az üvegbõl a legjobb:
elsõként íme tesco saját: tikka masala szósz
(jelzem tesco nem a barátom, sem nem támogatom, egyszerûen jó a szószuk)
a csirkemellet felkockázom, megsütöm, ráöntöm a szószt, egy kis vizet, picit sózom és készre fõzöm.
néha csalok, mert párolok alá friss vöröshagymát és adok hozzá friss paradicsomot.
azt nem állítom, hogy ennél jobbat még sosem ettem, és friss alapanyagokból igazán jó igazán, de egyszer meg lehet enni(-: