~ ÍNYENC ZABFASÍRT OLÍVABOGYÓS PARADICSOMMÁRTÁSBAN ~
sponsored links
?HOZZÁVALÓK?
- 1 tasak Ataisz ínyenc zabfasírt
- 250 ml hideg víz
Paradicsommártás :
- 1 fej vöröshagyma
- 1 - 2 gerezd fokhagyma
- 1 üveg paradicsompüré ( 400 g )
- só, bors, kakukkfû
- 20 dkg magozott olívabogyó
- 3 ek olívaolaj
- 1 dl víz
- A fasírtport összekeverjük a vízzel és kb 5 percig állni hagyjuk, majd diónyi golyókat formálunk belõle és kevés olajon átpirítjuk.
- A felaprított hagymát egy nagyobb serpenyõben az olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a pürét, a vizet, a lecsepegtetett olívabogyót, ízesítjük és elhelyezzük benne a fasírtgolyókat. Alacsony lángon kb 10 perc alatt készre fõzzük. Burgonyapürével kínáljuk.