~ VANÍLIÁS ZABMUFFIN ~

2018-03-07

sponsored links



?HOZZÁVALÓK?
- 10 dkg olvasztott vaj
- 25 dkg tejföl
Krém :
- 3 dl tej
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 2 - 3 ek eritritol
- 1 tk vaníliakivonat
- 10 dkg lágy vaj

  • Az alapport összekeverjük az édesítõvel, a vajjal és a tejföllel, majd a masszát muffinpapírral bélelt formába kanalazzuk. Elõmelegített 170 °C - on légkeveréssel, kb 25 perc alatt tûpróbáig sütjük.
  • A krémhez megfõzzük a tejben a pudingport és még melegen hozzákeverjük az édesítõt a vaníliát, majd egy folpacckal letakarva kihûtjük, azután kihabosítjuk a vajjal.
  • A krémet csillagcsõvel ellátott habzsákba töltjük és krémrózsákat nyomunk a muffinok tetejére.

Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2018/03/...

sponsored links

Keres?s