?Vajszínhab?
sponsored links
A recept és további képek megtalálhatóak Willson oldalán
- 2 tojás fehérje
- 2 kanál porXukor0
- 2 dkg nagyon lágy vaj
- pici vanília kaparék
- A képen látható habban 1 tojássárgája is bele lett keverve
Elkészítés:
- A tojásfehérjét verd kemény habbá
- Majd alacsonyabb fordulatszámon járatva, óvatosan add hozzá a vaníliával elkevert porXukrot, a szinte folyékony vajat (ha megolvasztottuk volna, akkor meg kell hûteni, nehogy összekapja a tojáshabot)
- Hûtõben jól hûtsd ki, hogy ne essen össze3 – Habszifonba is rakható!
- Kávéhoz, gyümölcshöz, fagylalthoz, gesztenyepüréhez, csokitortához stb… egy plusz sárgájával felturbózva, vaníliafagyinak is lefagyasztható; vagy pl. használható Jegeskávéhoz