~ NUTELLÁS NÁPOLYIS KRÉMDESSZERT ~

2017-08-10

sponsored links




?HOZZÁVALÓK?
- 25 dkg mascarpone
- 4 ek nutella
- 2 dl tejszín
- 1 / 2 tasak zselatin fix
- kb 12  db csokis nápolyi
- kakaópor - a szóráshoz

  • A krémsajtot keverjük simára a mogyorókrémmel és a zselatinnal.
  • A tejszínt verjük fel kemény habnak, majd forgassuk össze a krémsajtos - nutellás keverékkel.
  • Egy kb 20 x 10 cm - es formát béleljünk ki folpackkal, kanalazzunk az aljára egy kevés krémet, helyezzük rá a nápolyiszeleteket, majd kenjük rá a krém 1 / 3 - át. Így rétegezzük tovább úgy, hogy felülre krém kerüljön.
  • Tegyük egy éjszakára hûtõbe, majd másnap borítsuk egy tálcára, húzzuk le róla a fóliát és hintsük meg a tetejét kakaóporral.  
  • Mielõtt fogyasztanánk tegyük 1 órára a mélyhûtõbe és szeletelve kínáljuk.


Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2017/08/...

sponsored links

Keres?s