?jra blogolok!

2018-03-21

sponsored links

Uram J?zus! De r?gen ?rtam a f?z?s blogomba! Pedig nem mondhatom, hogy nem f?z?k... mert de!
Sokat v?v?dtam, hogy van-e ?rtelme ?rnom ezt a blogot. Mert ami?ta r?cuppantam a f?z?s "vet?lked?kre", r?j?ttem mennyire nem tudok f?zni. Azt?n a sok t?pel?d?s v?geredm?nye az lett, hogyha lesz hozz? er?m, tehets?gem ?s id?m, akkor folytatom.
Mire jutottam magamban?
Biztos, hogy nem tudok egy fine dining ?telt elk?sz?teni, de ez a szak?cs szakma r?sze, ?s nagy gyakorlatot ig?nyel. Teh?t azzal biztatom magam, hogy nekem ilyet nem kell tudnom.
Lehet, hogy nem tudok ad hoc alapanyagokb?l 20 perc alatt egy ?zletes el??telt var?zsolni, de ez maradjon az ?lf?z?versenyek ?lversenyz?inek a probl?m?ja.
Lehet, hogy nem tudok a h?zias kosztt?l k?t h?nap alatt eljutni a Mesterszak?cs fokozatig, de nem is akarok.
Lehet, hogy nem tudok olyan ?telfot?t k?sz?teni, mint a profi stylistek, de maradjunk abban, hogy ez is egy szakma, ami hosszas tanul?st ig?nyel, ?s ehetetlen anyagokkal teszik k?v?natosabb? a fot?zand? ?teleket...
Akkor mit tudok?
H?ziasan f?zni. ?gy, hogy aki el? leteszem, j??z?en meg tudja enni.
Le tudom f?nyk?pezni, am?gy amat?r m?don ?s aki megl?tja, az azt mondja: ezt ?n is meg tudom csin?lni. ?s nem ?rdekel, hogy nem vagyok food stylist, nem ?rdekel, hogy nem vagyok sous chef, akinek a kisujj?ban van a gasztron?mia. Olyan vagyok a gasztron?mi?ban, mint a vitorl?z?k a tenger?szek vil?g?ban...
?gy azt?n el?veszem a r?gebben megf?z?tt kaj?imat, ?s folytassuk a blogot!




Folytats a blogon ... hajoka.blogspot.com/2018/03/ujra-blog...

sponsored links

Keres?s