~ ENERGIASZELET ~

2018-01-30

sponsored links


?HOZZÁVALÓK?
- 15 dkg aszalt datolya
- 10 dkg aszalt áfonya
- 10 dkg aszalt sárgabarack
- 10 dkg darált dió
- kb 5 dkg apró zabpehely
- csipetnyi só
- 10 dkg étcsokoládé

  • A kimagozott datolyát, az áfonyát és a sárgabarackot tegyük egy késes aprítóba, majd aprítsuk ragacsos masszává ( ha szárazabbak a gyümölcsök áztassuk be 30 percre meleg vízbe ). Szórjuk hozzá a diót, a sót és a zabpelyhet, majd alaposan dolgozzuk össze. 
  • A masszát egyengessük bele egy kb 20 * 20 cm - es sütõpapírral bélelt tepsibe és tegyük pár órára a hûtõbe. Azután simítsuk a tetejére a vízgõz felett megolvasztott csokoládét. 





Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2018/01/...

sponsored links

Keres?s