?des-savany? csirkemell
sponsored links
Nem egy megszokott ?zvil?g, de ?n nagyon szeretem. Pr?b?lj?tok ki ti is!
?des-savany? csirkemell
Hozz?val?k:
- 40 dkg csirkemell
- olaj
- 2 s?rgar?pa
- 1 k?zepes fej hagyma
- 20 dkg felkock?zott anan?sz (konzerv ?s leve)
- 1 ek ?tkez?si kem?ny?t?
- 2 ek ecet
- 1 ek cukor
- s?
- bors
- 1 kk frissen reszelt gy?mb?r
- 3 dl paradicsoml?
- 5 db szegf?szeg
Elk?sz?t?s:
Az olajon az apr?ra v?gott hagym?t ?s a v?konyra karik?zott s?rgar?p?t megp?roljuk. Hozz?adjuk a felkock?zott csirkemellet, anan?szkock?kat, gy?mb?rt, szegf?szeget, fel?ntj?k a paradicsoml?vel ?s n?ha megkevergetve k?szre f?zz?k. Az anan?szlevet elkeverj?k a kem?ny?t?vel, ezzel s?r?tj?k be a t?zr?l levett csirk?t. ?zes?tj?k s?val, borssal, ecettel, cukorral, 2-3 perc alatt ?sszef?zz?k. Sz?jasz?sszal meglocsolt p?rolt rizzsel t?laljuk.
Szabi magtanult m?szni! :) Kort?rsain?l tov?bb v?rt a m?sz?ssal, de most egyb?l nagyon ?gyesen m?szik ?s mindenhova is be/felm?szik. :) ?gyesen fel?ll, le?l, igaz n?ha be?ti a buksij?t. ?gy ?rzem folyamatosan rajta kell legyen a szemem. Egyel?re rejt?ly m?g, hogy mik?nt fogom megoldani, hogy ne korl?tozzam, de v?djem meg a nagyobb s?r?l?sekt?l, mutassam meg mit hogy kell, ahelyett hogy tiltan?m, s k?zben m?g h?zimunk?t is v?gezzel... M?s hogy oldja meg??
Elkezd?d?tt a j?tsz?terez?s id?szaka is. Egy ?lm?ny! :)