?des-savany? csirkemell

2017-06-21

sponsored links

Nem egy megszokott ?zvil?g, de ?n nagyon szeretem. Pr?b?lj?tok ki ti is!





?des-savany? csirkemell

Hozz?val?k:
  • 40 dkg csirkemell
  • olaj
  • 2 s?rgar?pa
  • 1 k?zepes fej hagyma
  • 20 dkg felkock?zott anan?sz (konzerv ?s leve)
  • 1 ek ?tkez?si kem?ny?t?
  • 2 ek ecet
  • 1 ek cukor
  • s?
  • bors
  • 1 kk frissen reszelt gy?mb?r
  • 3 dl paradicsoml?
  • 5 db szegf?szeg

Elk?sz?t?s:

Az olajon az apr?ra v?gott hagym?t ?s a v?konyra karik?zott s?rgar?p?t megp?roljuk. Hozz?adjuk a felkock?zott csirkemellet, anan?szkock?kat, gy?mb?rt, szegf?szeget, fel?ntj?k a paradicsoml?vel ?s n?ha megkevergetve k?szre f?zz?k. Az anan?szlevet elkeverj?k a kem?ny?t?vel, ezzel s?r?tj?k be a t?zr?l levett csirk?t. ?zes?tj?k s?val, borssal, ecettel, cukorral, 2-3 perc alatt ?sszef?zz?k. Sz?jasz?sszal meglocsolt p?rolt rizzsel t?laljuk.





Szabi magtanult m?szni! :) Kort?rsain?l tov?bb v?rt a m?sz?ssal, de most egyb?l nagyon ?gyesen m?szik ?s mindenhova is be/felm?szik. :) ?gyesen fel?ll, le?l, igaz n?ha be?ti a buksij?t. ?gy ?rzem folyamatosan rajta kell legyen a szemem. Egyel?re rejt?ly m?g, hogy mik?nt fogom megoldani, hogy ne korl?tozzam, de v?djem meg a nagyobb s?r?l?sekt?l, mutassam meg mit hogy kell, ahelyett hogy tiltan?m, s k?zben m?g h?zimunk?t is v?gezzel... M?s hogy oldja meg??




Elkezd?d?tt a j?tsz?terez?s id?szaka is. Egy ?lm?ny! :)


Folytats a blogon ... kataakonyhaban.blogspot.com/2017/06/e...

sponsored links

Keres?s