?des-pik?ns s?lt cs?sz?r
sponsored links
A magyaros v?ltozatt?l n?mileg elrugaszkodunk, ?s jelen esetben a k?nai f?szerez?s domin?l majd.
Ezeket a tipus? h?sokat ?ltal?ban id?t r?sz?nva k?sz?tik, ?s jellemz?en nem a gyors eb?dek f?szerepl?je de az al?bbi v?ltozat kifejezetten hamar meg van!
Nem utols? sorban j? kis kollag?n forr?s azoknak, akik nem tart?zkodnak a b?rt ?s zs?rt tartalmaz? h?sokt?l.
Hozz?val?k:
80 dkg-1 kg k?r?li nyers cs?sz?r
F?szerek:
S?, ?r?lt bors, gy?mb?r, fah?j- opcion?lisan.
Sz?ja sz?sz, lehet?leg fekete, b?ven locsolva.
1 b? ek. m?z
1 ek. 10 %-os ecet
Elk?sz?t?s:
A tiszt?tott cs?sz?rt kock?zzuk. S?zzuk, f?szerezz?k, majd a foly?kony hozz?val?kkal is ?sszeforgatjuk.
30 perc pihentet?s ut?n, kiss? megszurk?lt s?t?zacsk?ban
l?gkever?ses fokozaton (als?-fels? s?t?sen), kb. 180-200 fokon puh?ra s?tj?k. ( ?n a zacsi al? teszek s?t?pap?rt, ?gy k?nnyebb a tepsi tiszt?t?sa.)
Kibontjuk ?vatosan a zacsk?t, el is t?vol?thatjuk a h?sok al?l, hogy csak a pap?ron s?lj?n de mindenk?ppen le?ntj?k a felesleges folyad?kot.
Dobunk r? n?mi zsirad?kot, ami lehet k?kusz vagy sert?s zs?r de ol?v?val is meglocsolhatjuk.
Ezut?n pirul?sig s?tj?k.
Rizzsel t?laljuk.
N?lam ez basmati.
A legjobb az el?z? nap k?sz?tett, ?s h?t?tt v?ltozat, hisz rezisztens? v?lik a benne l?v? kem?ny?t?. ?gy hasznos t?panyaghoz jut a b?lrendszer?nk, ?s kev?sbe hizlal. Term?szetesen meleg?thet? fogyaszt?s el?tt.