?des-pik?ns s?lt cs?sz?r

2023-02-01

sponsored links

 


A magyaros v?ltozatt?l n?mileg elrugaszkodunk, ?s jelen esetben a k?nai f?szerez?s domin?l majd.

Ezeket a tipus? h?sokat ?ltal?ban id?t r?sz?nva k?sz?tik, ?s jellemz?en nem a gyors eb?dek f?szerepl?je de az al?bbi v?ltozat kifejezetten hamar meg van!   

Nem utols? sorban j? kis kollag?n forr?s azoknak, akik nem tart?zkodnak a b?rt ?s zs?rt tartalmaz? h?sokt?l.

Hozz?val?k:

80 dkg-1 kg k?r?li nyers cs?sz?r 

F?szerek:

S?, ?r?lt bors, gy?mb?r, fah?j- opcion?lisan.

Sz?ja sz?sz, lehet?leg fekete, b?ven locsolva.

1 b? ek. m?z

1 ek. 10 %-os ecet

Elk?sz?t?s:

A tiszt?tott cs?sz?rt kock?zzuk. S?zzuk, f?szerezz?k, majd a foly?kony hozz?val?kkal is ?sszeforgatjuk.

30 perc pihentet?s ut?n, kiss? megszurk?lt s?t?zacsk?ban 



l?gkever?ses fokozaton (als?-fels? s?t?sen), kb. 180-200 fokon puh?ra s?tj?k. ( ?n a zacsi al? teszek s?t?pap?rt, ?gy k?nnyebb a tepsi tiszt?t?sa.) 

Kibontjuk ?vatosan a zacsk?t, el is t?vol?thatjuk a h?sok al?l, hogy csak a pap?ron s?lj?n de mindenk?ppen le?ntj?k a felesleges folyad?kot.

Dobunk r? n?mi zsirad?kot, ami lehet k?kusz vagy sert?s zs?r de ol?v?val is meglocsolhatjuk.

Ezut?n pirul?sig s?tj?k.

Rizzsel t?laljuk.

N?lam ez basmati.

 A legjobb az el?z? nap k?sz?tett, ?s h?t?tt v?ltozat, hisz rezisztens? v?lik a benne l?v? kem?ny?t?. ?gy hasznos t?panyaghoz jut a b?lrendszer?nk, ?s kev?sbe hizlal. Term?szetesen meleg?thet? fogyaszt?s el?tt.





Folytats a blogon ... szanikonyhaja.blogspot.com/2023/02/ed...

sponsored links

Keres?s