~ CHURROS EGYSZERÛEN ~

2018-01-19

sponsored links



?HOZZÁVALÓK?
- 250 ml víz
- 1 tk cukor
- 1 kk só
- 4 ek étolaj
- 130 g liszt
fahéjas cukor - a forgatáshoz
csokiszósz :
100 g étcsokoládé 
- 130 ml tejszín

  • A vizet a sóval, cukorral és az olajjal felforraljuk, majd a tûzrõl lehúzva hozzákeverjük a lisztet, amíg egy labdává össze nem áll. 
  • A masszát egy csillagcsõvel ellátott erõs ( pl. vászon ) habzsákba töltjük és kb 10 cm - es hosszú rudacskákat nyomunk belõle a felforrósított olajba, majd a végét ollóval elvágjuk.
  • A kisült fánkokat papírtörlõre szedjük, majd  fahéjjal elkevert cukorba forgatjuk. 
  • A tejszínt felforrósítjuk és ráöntjük az apróra tördelt csokoládéra és simára keverjük.




Folytats a blogon ... juditkakonyhaja.blogspot.com/2018/01/...

sponsored links

Keres?s