~ ANANÁSZOS - KRÉMSAJTOS CSIRKE ~
sponsored links
Indítsuk a hetet ezzel a könnyed , csirkés étellel.
A mascarpone lágy, selymes ízt kölcsönöz az ételnek, ettõl lesz még finomabb, ráadásul nagyon gyorsan is elkészül. Köretként kuszkuszt készítettem hozzá, mert nagyon szeretem, de rizzsel, bulgurral és akár tésztával is finom lehet.
? HOZZÁVALÓK ?
- fél kg csirkemell
- 1 doboz ananászkonzerv
- 25 dkg mascarpone
- 1 ek szárnyas fûszersó
- petrezselyem
- tarkabors
- olívaolaj
- A húst kockázzuk fel, és forgassuk össze a fûszersóval, majd a felhevített olajon pirítsuk puhára.
- Az ananászt csöpögtessük le és vágjuk kockára, ha frisset vagy ha, szeleteltet vásároltunk.
- Adjuk a húshoz és pirítsuk vele pár percig, majd keverjük hozzá a krémsajtot is.
- Hígítsuk ananászlével és fõzzük még pár percig.
- Végül tekerjünk rá tarkaborsot, szórjuk meg petrezselyemmel és sózzuk ha szükséges.