A kifli
sponsored links
Siófokon, kis városomban rajtam kívül két másik gasztroblogger is tevékenykedik (már akirõl tudok). Tavaly egy kis verseny keretén belül találkoztam velük, egyikük Ottília, a Répatorta blog írója, a másik pedig Leányvári Krisztina, a Vacsi nálam? c. blog szerkesztõje. Mindkettejüket sokra értékelem, annyira jó ötleteik vannak, sokat olvasgatom az írásaikat.
Kriszta az akkori eseményre "fürdetett" kiflit hozott mutatóba, háááát, ott helyben beleszerettem. Mármint a kiflibe

Akkor azt mondta nekem, hogy ezzel a péksütivel csak az a baj, hogy mostantól folyton kell készítenem, és igaza is lett. Nem is tudom, miért csak most osztom meg veletek a receptet, talán azért, mert mostanra sikerült a formázás igazán szépre.
Jaaa, és nem kell sokáig gyúrni, ezt meg én szeretem benne


Fürdetett vajas-magos kifli
Hozzávalók: ...