Ünnepi maradékfelhasználás: Sült sertéshús édesköménnyel
sponsored links
Az ünnepek elteltével mindig kimarad valami, ott árválkodik egy kevés maradék a hûtõben, kidobásra várva. Szerencsére, nálunk elég kevés minden jár így. Vagy sokat eszünk, vagy keveset fõzünk :-), nem tudom, azon kívül, hogy lencsét már csak babonából sem dobok ki ;-).
Egy dolog viszont rendszeresen megmarad, ez pedig valamennyi sertéssült az újévi asztalról.
Íme egy lehetõség a felhasználására azoknak, akik szintén így jártak idén is.
ÜNNEPI MARADÉKFELHASZNÁLÁS: SÜLT SERTÉSHÚS ÉDESKÖMÉNNYEL
Hozzávalók - 1 fõre -
- kb. 10 dkg sült sertéshús apró csíkokra tépkedve - természetesen, más hússal is nagyon finom tud lenni -
- 1 db. kisebb fej édeskömény
- 3 db. közepes méretû burgonya megpucolva és apró kockára vágva, majd puhára fõzve
- 3 ek. olíva olaj ...