Ünnepi maradékfelhasználás: Sült sertéshús édesköménnyel

2013-01-03

sponsored links


Az ünnepek elteltével mindig kimarad valami, ott árválkodik egy kevés maradék a hûtõben, kidobásra várva. Szerencsére, nálunk elég kevés minden jár így. Vagy sokat eszünk, vagy keveset fõzünk :-), nem tudom, azon kívül, hogy lencsét már csak babonából sem dobok ki ;-).
Egy dolog viszont rendszeresen megmarad, ez pedig valamennyi sertéssült az újévi asztalról.
Íme egy lehetõség a felhasználására azoknak, akik szintén így jártak idén is.

ÜNNEPI MARADÉKFELHASZNÁLÁS: SÜLT SERTÉSHÚS ÉDESKÖMÉNNYEL

Hozzávalók - 1 fõre -
- kb. 10 dkg sült sertéshús apró csíkokra tépkedve - természetesen, más hússal is nagyon finom tud lenni -
- 1 db. kisebb fej édeskömény
- 3 db. közepes méretû burgonya megpucolva és apró kockára vágva, majd puhára fõzve
- 3 ek. olíva olaj ...

Folytats a blogon ... rozmaringescsokolade.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s