Ünnepi elõétel :)

2010-06-26

sponsored links

Dijoni mustáros eperkrém leves házi készítésû kecskesajtos bagettel

Az elõétel készítés nekem mindig problémás, mert egyedit szeretnék, különlegeset.
Persze mindemellett legyen évszaknak megfelelõ és számomra is elkészíthetõ :)
Most is sokat gondolkoztam és végül ezt csináltam.



Hozzávalók 2 személynek:

300 g friss eper
3 ek dijoni mustár
2 ek méz
3 dl tej
1 dl tejszín

Az epret megmosom és a nagyobbakat felvágom, hozzáadom a mézet, a dijoni mustárt és botmixerrel összemixelem õket.
Ezután hozzáöntöm a tejet, tejszínt, jól összekeverem és egy jó órára a hûtõbe rakom.
Ha letelt az óra, elõveszem és átszûröm a levest és már lehet is tálalni!

A leves mellé frissen sült bagettet adok, ami kecskesajttal van megkenve.


Folytats a blogon ... meandmyfriendsarecooking.blogspot.com...

sponsored links

Keres?s