Õszi gyümölcsökkel töltött csirkecomb

2010-10-21

sponsored links


Sok évi nekifutásra sem sikerült az almával megbarátkoznom. Persze a vizuális rajongás megvan bennem, de a vitaminkészleteimet ezáltal nem igen tudom feltölteni... Nincs az a zöldséges, ahol ellen tudnék állni egy szép nagy halomba felpakolt almának, meg is veszem, majd itthon már csak pakolgatom míg sült almaként nem végzi. Ebben a formájában viszont nagyon szeretem, nagyon kedvelem a hús-gyümölcs párosítást, ezt a fajta édeskés ízvilágot. 

Semmi újdonság nincs a receptben, inkább csak bátorítás azoknak, akik még nem próbálták. 
  • Hozzávalók:

egész bõrös csirkecomb
alma
körte
1-2 ág friss rozmaring
szeletelt bacon
bors
olívaolaj
  1. Az alaposan megtisztított csirkecombok bõrét "meglazítom", kitágítom és megtöltöm a cikkekre vágott, meghámozott almával, körtével, majd friss rozmaringot is tûzök a bõrök alá.
  2. Sózom, borsozom majd 2-2 szelet bacon szalonnába becsomagolva, pici olajjal meglocsolva, fólia alatt 175 fokos sütõben kb. 1 óra alatt puhára sütöm. 
  3. A fóliát eltávolítom és további 15-20 perc alatt megpirítom.

Folytats a blogon ... felholanyka.blogspot.com/2010/10/oszi...

sponsored links

Keres?s