Évértékelõ (beszéd) írás - 2013 népszerûségi lista
sponsored links
nem beszélek zöldségeket |
Ebben az évben nem tudom, hogy Nyárikonyha jobban teljesít-e, de mindenképpen teljesít és errõl most leginkább képes összefoglalót készítek Nektek.
Ebben az évben megírtam a 300. blogbejegyzést és azt is elmondhatom, hogy Nyárikonyha létemre télen is dolgozom. A konyhámban továbbra is fõleg zöldségek landolnak, sõt 2013-ra a szelektív hulladékgyûjtésnek köszönhetõen már annyi zöldségek hajigáltunk ki az 1 nm2-es komposztunkra, hogy meglepetésünkre egy halom termõföldünk lett a város közepén, amin természetesen újabb zöldségeket termesztettünk. Én tudom, hogy itthon mindenki folyamatosan tortákat és süteményeket süt, és azokért van oda, de én acélosan állom a sarat, és széllel szemben megyek a piacra és fõzöm a zöldségeket. 2014-ben biciklivel! Persze henteshez is járok, sõt riportot is készítek velük.
A blogírásnak e nehezebb oldalát vállalva is több százezren ellátogattatok már ide, és a statisztikák szerint igenis szeretitek a leveseket, nyáron befõzni és szívesen olvastok riportokat is. Én ezennl köszönöm meg minden kedves olvasómnak a látogatást és várom vissza 2014-ben is. Nem igérek semmit, mert még számon kéritek, de azt minden bizonnyal, hogy továbbra is fõzök, lefotózom és közzéteszem. A minõségbõl és a tartalomból nem engedek. Egyelõre a függetlenségembõl sem.
2013 legkedveltebb receptje. Több ezer nézõje volt. Narancslekvár! |
Narancshéj szirupban. Ez az én kedvenc fotóm, és higyjétek el a recept is nagyon jó! |
Ez a leves tartalmas, de nem üli meg a gyomrod. Szerettétek. 5. helyen végzett. |
A finn lányokat februárban látogattam meg. Nagyon sokan olvastátok! 4. helyezés. |
Úgy látszik konfitált fokhagymát eszik a fél ország! 2. helyezés. |
Márciusban egy workshopon volt Nyárikonyha. A hidegben is sört ivott és perecet evett. |
A tavasz eljövetelét egyértelmûen a spárga jelenléte igazolja. Minden évben áprilisban elkezdõdik. |
A bodzaszörpöt mindenki másképp csinálja. Az én receptemért több ezren idelátogattak. |
Spárgát sütni is lehet. Szeretem ezt a képet. |
Mindegyik töltött káposztámat szeretitek. Én is. Több ezren láttátok. Ne feledjétek nyári töltött káposzta! |
Ezen a nyáron nem voltam Görögországba. Ez a kép ennek állít emléket. Egyszer majd a receptet is felteszem. |
Nyárikonyha nyáron hûsöl a tikkasztó hõségben, de akkor is fõz. Legalább egy salátát. |
Nyárikonyha nyáron összegyûjti a finomabbnál finomabb zöldségket és bespájzol. Télire. Paprikát pl. fagyaszt. |
A paradicsomlé és a hámozott paradicsom az örökös TOP 10-be van. |
szeptemberben francia cukrászatot tanultam. holtig tanul az ember. |
A blogon nincsenek étteremkritikák, sem ajánlók. Álruhában nagyon sok helyet tesztelek. |
Novembertõl sok munka volt. Borkóstoló vacsorák. Receptek majd jönnek. |
és végül decemberben