Édes túrós zabkása

2014-01-23

sponsored links

Ismeritek az édes túrót? :P

Amikor nem hagyjátok a tejet megaludni, hanem rögtön, amikor megsavanyodik felforraljátok, akkor nem savnaykás lesz a túró, hanem édes! :D

Ezt nagyon sok finomsághoz, sütikhez fel lehet használni -, szoktam ilyet kecsketejbõl is készíteni! ;)

A receptédes túrós.jpg

  • 1 dl apró szemû zabpehely
  • 1 dl édes túró
  • 1 dl savó
  • 1 kk fahéj
  • 1-1 ek gojibogyó, aszalt vörösáfonya
  • 2 ek kesudió
  • 1 ek méz

Sorban összekeverjük a hozzávalókat, és 10 percet állni hagyjuk, hogy a zabpehely megpuhuljon.

Nagyon finom, különleges zabkása! :D

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... feherfalat.blog.hu/2014/01/23/edes_tu...

sponsored links

Keres?s