ÁRPÁVAL TÖLTÖTT HOKKAIDO

2010-11-10

sponsored links

1 bögre hántolt árpát megfõztem 2 bögre natur "vegavarázs" ételízesítõvel, amikor készen lett, sóztam, ízesítettem lestyánnal és csomborral.
A tök kalapját levágtam, a magokat kikanalaztam belõle, valamennyit a húsából is lefaragtam egy kanállal. Betettem a sütõbe, hogy kicsit puhuljon, de igazából nem kell neki sok idõ, a hokkaido nagyon gyorsan elkészül.
Olivaolajon hagymát, fokhagymát pároltam, hozzáadtam a kevés tökhúst, belekevertem a kész árpát, egy kiskanál pirosparikával megszórtam, majd belekanalaztam a tökbe és betettem a sütõbe.

(legközelebb fetát is keverek hozzá)

Folytats a blogon ... rongybabakonyha.blogspot.com/2010/11/...

sponsored links

Keres?s