Zöldfûszeres csirkenyárs

2018-07-04

sponsored links


A jó idõ közeledtével egyre jobban vágyunk a könnyebb fogásokra, grillezett, vagy hirtelen megsütött ételekre, amikhez a friss, harsogó saláta nem csak remekül illik, de a színüktõl a kedvünk is jobb lesz.
Hozzávalók 3 fõre:
*60 dkg csirkecombfilé
*0,5 dl olaj
*1 kis szál rozmaring (vagy 1 tk morzsolt)
*1 tk morzsolt oregánó
*0,5 kk õrölt bors
*0,5 kk só

A rozmaringot egész apróra vágjuk, majd a többi fûszerrel együtt beleszórjuk az olajba. 
A csirkét kisebb darabokra vágjuk, beleforgatjuk a pácba. 
Pár órát pihentetjük, de még jobb, ha egy egész éjszakát pácolódik. A csirke darabokat vízbe áztatott saslik pálcára tûzzük. 
Grillen, vagy forró serpenyõben minden oldalukat megsütjük. 
Friss salátával kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.


Folytats a blogon ... aranytepsi.blogspot.com/2018/07/zoldf...

sponsored links

Keres?s