Zöldfûszeres csirkenyárs
sponsored links
A jó idõ közeledtével egyre jobban vágyunk a könnyebb fogásokra, grillezett, vagy hirtelen megsütött ételekre, amikhez a friss, harsogó saláta nem csak remekül illik, de a színüktõl a kedvünk is jobb lesz.
Hozzávalók 3 fõre:
*60 dkg csirkecombfilé
*0,5 dl olaj
*1 kis szál rozmaring (vagy 1 tk morzsolt)
*1 tk morzsolt oregánó
*0,5 kk õrölt bors
*0,5 kk só
A rozmaringot egész apróra vágjuk, majd a többi fûszerrel együtt beleszórjuk az olajba.
A csirkét kisebb darabokra vágjuk, beleforgatjuk a pácba.
Pár órát pihentetjük, de még jobb, ha egy egész éjszakát pácolódik. A csirke darabokat vízbe áztatott saslik pálcára tûzzük.
Grillen, vagy forró serpenyõben minden oldalukat megsütjük.
Friss salátával kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.