Zöldborsós spagetti citromos húsgombócokkal

2013-06-21

sponsored links



Könnyû nyári ebéd receptre vadásztam...és megtaláltam a Zamat és illat gasztroblogban. Köszönet érte.
Módosítottam a mennyiségeken ( vendégeink voltak ebédre), így a húsgombócokat 80 dkg darált húsból készítettem, a spagetti mennyisége nálam 25 dkg lett és a parmezán nem csak *jellegû* volt ))).

Hozzávalók: 40 dkg darált hús ( sertés, pulyka vagy marha),1 kis fej lereszelt vöröshagyma, 2 gerezd zúzott fokhagyma ,só, 1 kezeletlen citrom reszelt héja , 5 dkg parmezán jellegû reszelt sajt , kevés olívaolaj, 1,5 dl tejszín, 20 dkg zöldborsó, nagy csokor petrezselyem ...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2013/06/zold...

sponsored links

Keres?s