Zöldborsós resztelt máj

2010-09-26

sponsored links

Hozzávalók:

10-15 dkg borsó, 60 dkg máj (csirke), 2 fej vöröshagyma, 1 ek pirospaprika, bors, majoránna, só.

Elkészítés: 

A borsót megfõzzük sós vízben. Közben a hagymát félbevágjuk és felszeleteljük, és a májat is vékony csíkokra vágjuk. A hagymát olajban mepiríttom, megszórjuk majoránnával és borssal, rátesszük a májat, és folyamatos keverés mellett 5 percig pirítjuk. Megszórjuk  pirospaprikával, hozzáadom a borsót és összeforralom. Tálaláskor sózzuk. Orsótésztával, de hagymás burgonyával is nagyon finom.

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mindmegettem.blog.hu/2010/09/26/zoldb...

sponsored links

Keres?s