Zöldbab és sárgahüvelyû zöldbab
sponsored links
...befõzõautomatában
Mert hogy nem csak MEGGYET kaptunk
a Szomszédunktól, hanem salátát is
(egy raklappal :)))
és zöldbabot is -kétfélét-, ráadás gyanánt!
A tegnapi napra megvolt kétnapnyi elfoglaltságom.
:)))
Mert hogy nem csak MEGGYET kaptunk
a Szomszédunktól, hanem salátát is
(egy raklappal :)))
és zöldbabot is -kétfélét-, ráadás gyanánt!
A tegnapi napra megvolt kétnapnyi elfoglaltságom.
:)))
Hozzávalók:
-2 nagy vödör zöldbab :)))
-nagy szemû tengeri só
-víz
-ecet (ez az áztatáshoz kell, az üvegekbe pluszban nem kerül)
-ecet (ez az áztatáshoz kell, az üvegekbe pluszban nem kerül)
A zöldbabokat külön-külön megszabadítottuk
a szár felõli végüktõl (a másik végét én rajta
szoktam hagyni, szerintem még szép is :)
...a Gyermek volt a partnerem a vagdalkózásban. ;)
A hüvelyeket aprítottam, folyó víz alatt alaposan
átmostam, majd ecetes vízbe mentek ázni
egy órára-elég ennyi idõ nekik, hogy egy
kicsit meg is szívják magukat belõle.
kicsit meg is szívják magukat belõle.
A jól kiázott zöldbabokat alaposan kimosott
üvegekbe pakoltam, mindegyik tetejére került
1 púpos ek nagy szemû tengeri só, leszorító,
mentek dunsztolódni a kis R2-D2-ba. :)
Egy kis szépítés és/vagy okosítás után
ezek is kikerültek a kamra polcára. :)