Zsenge sóskamártás esete a lábatlannal
sponsored links
Két tábor létezik: Akik szeretik és akik utálják a sóskamártást. Tényleg szeretni vagy utálni lehet. Ha szereted, akkor csakis egyféleképpen tudod megenni. Vagy csak bundás kenyérrel, vagy fõtt, sült hús mellé, vagy fõtt burgonyával, vagy így lábatlannal. Elõzõ sóskás bejegyzésemben már írtam ennek feltétlen szeretetérõl. Igen itt Borsodban így eszik a sóskát, lábatlannal. A lábatlan, tulajdonképpen sült tölteléket jelent valamilyen formában. Vagy a sütõben egyben megsütve,úgy mint egy felfújtat, vagy kisebb adagokban forró zsiradékban, mint a rösztit.
Nem tartom olyan szuper kajának, hogy már a második posztot írjam róla, de amikor csatlakoztam Gondaanyuhoz mindenképpen szerettem volna olyan bejegyzéseket is, amelyek kifejezetten helyi, a mi vidékünkre jellemzõ ízeket hoznak. Hát ez olyan.:))))
A töltelék ugyanúgy készül, mintha töltött csirkéhez készítenénk. Részletes ...
Nem tartom olyan szuper kajának, hogy már a második posztot írjam róla, de amikor csatlakoztam Gondaanyuhoz mindenképpen szerettem volna olyan bejegyzéseket is, amelyek kifejezetten helyi, a mi vidékünkre jellemzõ ízeket hoznak. Hát ez olyan.:))))
A töltelék ugyanúgy készül, mintha töltött csirkéhez készítenénk. Részletes ...