Zabtál

2010-05-28

sponsored links

Mostanában kicsit nyúzottabban indulnak és zajlanak napjaink, mint ahogy az az ideális világomban megtervezésre került. Ennek köszönhetõ a blogtól nem megszokott hallgatás. Az ételek egyébként készülnek napról napra, fotók gyûlnek, csak a bejegyzésekig nem jutok el mindig. De ez a péntek most nem maradhat egy finom zabos reggeli nélkül.
Nagy elõnye ennek a zabtálnak, hogy egy tálban össze kell kutyulni csak az össze alapanyagot, aztán had süljön. Egy órát ugyan, mai nem kevés, meg közben párszor meg kell keverni, de alapvetõen sem szaktudást, sem odafigyelést nem igényel az étel.

A végeredmény kicsit talán töménynek bizonyult: én nagyon keveset ettem belõle, mert hamar elteltem, Gergõ pedig feljavította egy kis növényi tejjel, így viszont nagyon komoly mennyiséget fogyasztott belõle:)


Folytats a blogon ... legyennektek.blogspot.com/2010/05/zab...

sponsored links

Keres?s